SAUDI DOCTORS ARE BEST DOCTORS πŸ‘¨β€βš• IN WORLD

SAUDI DOCTOR IS AMONG THE TOP 10 DOCTORS πŸ‘¨β€βš• IN THE WORLD

 

The US committee of the doctors has selected Saudi doctor ZIAULHAJ HUSSAIN for the second time in the list of 10 best doctors in ROMANTIASIM in the UK. DR ZIAULHAJ HUSSAIN was selected in recognition of his services of ROMANTIASIM and related scientific research.

INVENTING THE NEW WAYS OF TREATMENT

  • DR ZIAULHAJ HUSSAIN has introduced new ways of treatment. DR. ZIA has also reduced the duration of treatment for back, neck, arm and knee pain while inventing a new way to treat pain. This doctor has also increased the needle mechanism for the treatment of back, neck knee and arm pain.
  • He introduces the method of stubbing to straighten the spine. The formula for laser treatment with pressure treatment and needles is also given. Dr. ZIA told the AIKAZ newspaper that using modern medicine in the right way is saving millions of lives. Doctors are trying to find alternatives in the treatment of diseases that have been treated as incurable.
  • DR ZIA said that many international hospitals, health centers, and medical faculties are working on alternative medicine. World health organization allows use of alternative medicine to cure incurable diseases.